Jimmy Vermeulen: Zang/ gitaar

Als fan van bands als Green Day, de Heideroosjes maar ook Guns n’ Roses gaat deze laatbloeier geen powerchord ritme uit de weg. Wegens het gebrek aan een zanger in de oefenruimte is hij de ongeoefende maar eigen stem van Punch! geworden. Plukken aan de snaren maar vooral lol op de planken is zijn drijfveer. Veel van de muzikale schetsen en alle teksten komen van zijn hand. Buiten de muzikale inbreng is Jimmy vrijwel altijd in de weer met alle technische- en bijzaken binnen de band, boekingen, de oefenruimte, opnames, film,  mixing en graphics. 

 

Walter Schellenbach: Basgitaar

Als fan van Stonerrock en ouwe Punkbands heeft Walter een rouwe eigen sound ontwikkeld. Streeft altijd naar de perfecte noten. Voor zijn Marshall Wall is Walter op zijn best, altijd te hard en met veel energie vliegen zijn vingers over de snaren om de loopjes om de oren te laten vliegen. Als hij niet op de planken staat, staat hij het liefst ervoor om helemaal los te gaan. Binnen de band is Walter nooit bezwaard om zijn muzikale, soms ongezouten mening te delen maar vliegen ook de grappen om de oren. 

 

Luciano Kok: Gitaar / Backing

Als singer/songwriter is Luciano op uitnodiging eens langs gewaaid om eens lekker een potje serieuze herrie te maken, het Punch! virus heeft hem snel te pakken gekregen en dus is Luciano een gewaardeerde vaste waarde binnen de band geworden. Met zijn eigenzinnige solo’s gooit hij de ballen in de soep en geeft hij de nummers extra smaak. Binnen de band is hij de Benjamin en de rustigste, tot hij zijn solo mag wegleggen natuurlijk. Wij moeten wel altijd even wennen als hij opeens Santana begint te spelen, zodra Manuel zijn drumstel verlaat is Luciano nooit de beroerdste om de stokken even over te nemen.

 

Manuel Brok: Drums (2017-2022)

Manuel is muziek, geen gitaar, bas, microfoon of drumstel is veilig met hem in de buurt. Altijd rustig tot je hem een trommel geeft. Dan verandert hij in een razende rammelaar en geeft hij onze sound een knallende fundering.  Ook is hij een soort rock encyclopedie waarbij wij bij elk nieuw nummer even checken of er niet al iets is wat er op lijkt. Manuel maakte de band compleet maar heeft inmiddels de band moeten verlaten om persoonlijke redenen.